Mak2 datin nakal malaysia

Rated 4.12/5 based on 920 customer reviews

Pinta sis, agar Allah kurniakan kesihatan buat kedua mak dan mama.cozla papa..supaya mereka lebih kuat utk beribadat .

Sis masih ingat pesan mak sis sblm berkahwin " oya, awak kene lebihkan mak mertua awak lebih dr mak.." pesanan yg pendek tp memberi kesan yg sgt mendalam...syukur Alhamdulillah, sis ada 2 org emak yg sgt menyayangi sis. Apa apa pun masalah hanya Allah sahaja yg tahu..terimala ujian nya dengan redha..

07052016 selamat hari ibu buat mama dan mak😘😘😘 semoga mama dan mak sentiasa diberikan kesihatan yang baik, dan dilindungi Allah swt...terima kasih kerana menjadi ibu kepada kami...tanpa mama, tanpa mak, tak mungkin kami dapat melihat dunia...ampunkan dosa2 kami...halalkan makan minum kami..terima kasih kerana sentiasa mendoakan kami...tanpa doa dan restu ibu, hilanglah keberkatan buat kami😔😔 kami sayang mama dan mak😘😘😘 selamat hari ibu dari lina dan azrin dan cucu cucu mama dan mak iman dan miqa😍😍😍🤗🤗 #selamathariibu #happymothersday #mama #mak #weloveyou #mymom #mymotherinlaw Selamat hari ibu buat mamaku yg tersayang, @mama_rock_aeon... Lawan cakap mama, tinggi suara, minta macam macam 😔 Sekarang baru sedar kalau mama tu takde, macam mana lah kita sekarang..

Moga hari-harimu dilimpahkan dgn kebahagiaan dan kegembiraan.. "Ya Allah, sayangilah ibuku seperti mana dia menyayangi ku. Thanks mama layan ct macam princess sepanjang 8 bulan ni, nak makan apa mama masak, nak ke mana mama bawak, urut kan semu 😢 Tak boleh bayangkan hidup ct tanpa mama..

Moga hari-harimu dilimpahkan dgn kebahagiaan dan kegembiraan.. "Ya Allah, sayangilah ibuku seperti mana dia menyayangi ku. terlalu banyak kesamaan sifat diantara kita😊tapi aku bersyukur karna itu kudapat dari mama. “Selamat hari ibu buat mama (wanita superku), buat kita, dan buat ibu2 hebat dimanapun kalian berada” we love you❤️❤️@mincebrmanurung Dedikasi buat semua ibu bonda umi mak mama mom mummy mok mek amma dari seluruh warga kerja @tvalhijrah114. #Jameqha Sayang Ibu2016 ingin menghadiahkan Percuma salah satu Jubah ini berserta cash RM100 kepada Pemenang Bertuah ! Sayang semua ❤️ #32weekspregnant #little Saby Ras #emosikitmalamni Terima kasih atas segala pengorbanan, ..." src="https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/13129415_865926880203524_1111887529_n.jpg? hidup ini sudah cukup sunyi-- buat apa ditambah lagi. selamat hari ibu wahai mummy, mama, mak, omak, bunda, munda, cik nin, mak muda, mak tua, ummi, pak ngah taib, auntie nancy, mr sugumaran.

Peliharalah dia seperti mana dia memeliharaku, gembirakanlah dia seperti mana dia selalu menggembirakan ku... wanita hebatku, ketika sekarang sudah jadi “mama” semakin mengerti besarnya sayang dan pengorbananmu, hal yang sama kurasakan setelah jadi “mama”, ketika semua ambisi diri seakan pergi dan prioritas beralih keanak, apapun dilakukan demi anak, ketika kepentingan ... Sebagai anak banyak salah kata dan perbuatan, semoga maaf selalu ada. Terima kasih @ansflorists atas tanda ingatan 🌹 ----------------------------------------------- "Kembalilah kepada kedua ibu bapamu dan buatlah keduanya tertawa sebagaimana engkau telah membuat keduanya menangis". #Hari Ibu #Mothers Day #ibu #mak #mama REPOST - MENANG JUBAH RM229 PLUS CASH RM100 ! ig_cache_key=MTI0NDgz NDM4Nzcx ODE1NTA0Mw==.2" captionid='17847294445100826' captionhash='b9116c87f3d9397298b444ae5ba4aeb6' search='ibu buat mama mak'Selamat Hari Ibu buat semua mama,ibu,ummi,mom,mother,mak..

Happy birthday to the most amazing woman in this world @sbamanaf , hanya doa yg mampu oya berikan buat mama, semoga sentiasa berada di bawah lindungan Allah, di berikan kesihatan tubuh badan, dilimpahi rezeki dan sentiasa dibawah petunjuk dan nikmat Allah. From your cinta-cinta hati , Azmil Oya Omar❤️❤️❤️ My pregnancy has taught me to appreciate my mom..

The Best Ayat untuk Ibu Anda akan dipilih sebagai Pemenang. Selamat berpuasa semua..❤❤❤ Kasihnya seorang mama sampai ke syurga..inilah mama, nak panggil mak mertua pun tak sanggup, sb dia bukan spt ibu mertua, sb mama dah mcm mak kandung ku sendiri..antara nikmat dan pemberian Allah buat ku yg tidak ternilai dgn wang ringgit adalah kurniaan Allah yg ku gelar Mama ini. Kasihnya seorang mama sampai ke syurga..inilah mama, nak panggil mak mertua pun tak sanggup, sb dia bukan spt ibu mertua, sb mama dah mcm mak kandung ku sendiri..antara nikmat dan pemberian Allah buat ku yg tidak ternilai dgn wang ringgit adalah kurniaan Allah yg ku gelar Mama ini.

Dah Nak Balik Kami Dpt Kek Lagi 😍 Pastu Lil Lavienda Sibuk Nk Suruh Nyanyi Lg Birthday Pastu Dia Yg Nk Tiup Lilin. Bila dia tendang, bila dia mengeras, bila dia respond apa yang kita cakap, it's a wonderful feeling My pregnancy has taught me to appreciate my mom.. belum lagi menjadi seorang ibu, but i can feel the love. [ Small Group Coaching bersama Mr Presiden Bella Ammara ] Alhamdulillah, Allah tak izin ibu untuk bertanya soalan secara direct semasa dalam kelas kepada Tuan Presiden Carl. @khalifsamsudin Tapi, atas doa mama (well, sebelum pi kelas minta mama doakan supaya ibu dapat berjumpa dengan ... Tapi sangat teruja bila jumpa orang-orang hebat dalam bisnes dan jutawan senyap.

Leave a Reply